>Anglophone>Magunkról


Az Anglophone Módszertani és Oktatási Központ nyelviskola és továbbképző központ. Az iskola 1996-ban alakult és magas színvonalú nyelvi és módszertani képzések színhelye. Eger belvárosában található, kiváló iskola a Heves megyei diákok és felnőttek számára.

Lehetőségek


A tanulásról, a képzésről azt mondják, mindenki számára adott lehetőség. Nem kívánok vitatkozni ezzel a nézettel, azonban úgy gondolom, az oktatás több mint egy lehetőség, az oktatás a lehetőségek sokaságáról szól. Hisszük, hogy a lehetőségek széles választékát kínálva a tudomány, a sport, a közösségi és a kulturális élet területén, valamint biztosítva a szülők és gyermekek számára a megfelelő irányítást és támogatást a lehetőségek kihasználásához, el tudjuk érni alapvető célunkat. Azt, hogy az Anglophone Módszertani és Oktatási Központban tanulmányaikat befejező diákok ne csupán a legmagasabb színvonalú szakmai képesítéssel hagyják el az iskolát, de olyan élmények és tapasztalatok birtokába jussanak, melyek segítségével tökéletesen fel tudnak készülni a 21. század kihívásaira. Mindezeken túl, diákjaink megérdemlik, hogy boldog és biztonságos környezetben tanuljanak. Iskolánk dolgozói egy olyan baráti, gondoskodó közösséget alkotnak, ahol mindenki arra törekszik, hogy ezt a biztonságos és ösztönző környezetet megteremtse a diákok sikeres tanulásához. Ez egy izgalmas iskola, tele lehetőségekkel. Az iskola vezetősége nevében szeretettel hívom a fiatalokat iskolánkba, jöjjenek és használják ki a sikereik eléréséhez kínálkozó lehetőségeket!

Rüll Csabáné
IgazgatóVálasztási lehetőség

Az Anglophone Módszertani és Oktatási Központban a diákoknak lehetőségük van arra, hogy válasszanak induló tanfolyamaink közül. A legtöbb diák számára a középfokú állami nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok a legmegfelelőbbek, de minden szinten, tehát kezdő, középfokú és haladó szinteken oktatunk, valamint üzleti angol nyelvtanfolyamokat is kínálunk az érdeklődő diákok és felnőttek részére. Növeljük a szakmai nyelvtanfolyamok választékát az idegenforgalom, a jog, az orvostudomány, a közgazdaságtan és a külkereskedelem szaknyelvének oktatásával.

Részvételi lehetőség

Egyedülállóan sok lehetőséget kínálunk, melyekben mindenki érdeklődésének megfelelően vehet részt. Szervezünk klubfoglalkozásokat, továbbképzéseket, találkozókat, ahol lehetőség van eszmecserékre, a nyelv használatára és gyakorlására, valamint anyanyelvi beszélőkkel való találkozásra. Az Anglophone Módszertani és Oktatási Központ lehetőséget kínál a diákoknak külföldi tanulmányutakon való részvételre, külföldön folytatott tanulmányok megszervezésére, valamint külföldi cserediákok fogadására. Rendszeresen szervezünk utakat Angliába.

Felkészülési lehetőség

Az Anglophone Módszertani és Oktatási Központ biztosítja, hogy az iskolát befejező diákokat, vagy munkanélküli fiatalokat tökéletesen felkészíti arra, hogy leendő munkájukban sikereket érjenek el. Munkára való felkészítésük része az Életmód Tréning, valamint a Pályaválasztási tanácsadó tanfolyamok. Ennek keretében látogatásokat, vendég előadókkal Találkozókat szervezünk, valamint egyéni elbeszélgetések keretében adunk pályaválasztási tanácsokat.

   
Nyitóoldal

Nyelvtanfolyamok

Nyári táborok


Utazások

Térkép

Jelentkezési lap

© Anglophone>Minden jog fenntartva>2002